Kayıt Başvurusu

Yaş Gruplarımız

Anaokulumuz, 16-36 ay ve 37-66 ay arası çocuklara eğitim ve öğretim vermektedir. Öğrencilerimizin sınıflara yerleştirilmesinde çocukların doğum yılları ve doğdukları aylar ile sınıflardaki kız erkek sayısının dengelenmesi göz önünde bulundurulur.

Eğitim Saatlerimiz

Anaokulumuz 08.00 - 17.30 saatleri arasında açık olup eğitim ve öğretim 10.00 - 17.00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Beslenme

Çocuklarımızın sabah kahvaltısı, kuşluk kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltıları okulumuzda mutfak görevlimiz tarafından günlük olarak danışmanlarımız tarafından oluşturulan 0-6 yaş çocukların besin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış liste ve kalorilere göre hazırlanır.

Gıda stoğu yapmadığımız için alışverişimiz günlük olarak yapılmaktadır.

Sağlık

Okulumuz Sağlık Sistemi: Anlaşmalı olduğumuz ... Hatanesi Çocuk Doktoru ... her pazartesi günü okulumuzda çocuklarımızın sağlık kontrollerini yapmakta ve gerekli bilgileri rapor halinde velilerimize sunmaktadır.

Güvenlik

Eğitim saatleri içerisinde sürekli kapıda bulunan bir güvenlik görevlimiz çocuklarımızın güvenliği için hizmet vermektedir.

Sıkça Sorulan Sorular için tıklayınız.

Veli Bilgileri

Lütfen adınızı giriniz
Notunuzu buraya yazınız.

Lütfen telefonunuzu giriniz.
Lütfen E-Posta adresinizi giriniz.
Lütfen Adresinizi giriniz.

Çocuk Bilgileri

Lüfren çocuğunuzun doğum tarihini giriniz.
Lütfen çocuğunuzun cinsiyetini belirtiniz.