Bizim İçin Ne Dediler

Biricik öğrencilerimizin değerli velileri bizim hakkımızda ne düşünüyorlar, neler söylüyorlar.

Velilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Geleceğe yön ve şekil verecek nesiller için ortaya koyduğumuz gayreti taktir eden, başarımızın bir parçası olan velilerimize biz de şükran borçluyuz. Bu memnuniyeti sağlayabildiysek ne mutlu bize.

Dönmüş Büyükyalçın - (Öğrenci büyükannesi)

Çocuğumun kişisel gelişiminde büyük gelişmelere şahit oldum ve bundan çok memnun oldum. Evdeki arkadaşlık eksikliğini tamamlaması açısından çok güzel bir ortam oluşturulmuş. Çocuğum, evden giderken büyük heyecanla vedalaşıyor ve akşam geldiğinde gözlerinde mutluluğu görebiliyorum. Ailece, tüm Halil Köksal Anaokulu çalışanlarına ve özellikle müdüre hanıma sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.